Bewindvoerders

Wie zijn wij?

_DSC9333

Rachel Catsburg

Bewindvoerder

Over mij

Al jaren ben ik werkzaam binnen het sociale domein. Mijn interesse om binnen dit werkveld actief te zijn was al vroeg aanwezig. Vandaar dat ik ook ben gaan werken als bewindvoerder. Naar mijn inziens leven wij in een administratief complexe samenleving waarin er wordt verwacht dat een ieder zelfredzaam is.

Ik geloof dat er omstandigheden in het leven kunnen komen waardoor het niet vanzelfsprekend is dat een ieder zich kan bewegen binnen deze complexiteit.

Als bewindvoerder ga ik dan ook graag aan de slag met complexe dossiers om financiële rust voor de verzoeker  te creëren.

Wil je meer weten of wil je graag een vrijblijvend gesprek neem dan contact met ons op!

_DSC9373

Kelvin Grauwde

Bewindvoerder

Over mij

Iedereen heeft talenten en is ergens goed in. Financiën regelen is misschien niet het sterkste punt van een ieder.

Met mijn werkervaring binnen het Sociaal domein en passie voor het vak, ben ik in staat mijn werkzaamheden als bewindvoerder naar behoren uit te voeren.

Simpelweg niet iedereen is in staat zijn/haar administratie goed te beheren. Dit kan natuurlijk verschillende redenen hebben.
Het hebben van een eigen goede administratie geeft een innerlijke rust. Dit is iets wat ik aan een ieder toe wens. Mijn missie als bewindvoerder is dan ook financiële rust bieden aan mensen die zelf niet hun financiën kunnen beheren en het zetten in hun eigen kracht.