Inkomsten

Inkomsten

Zodra u bij ons onder bewindvoering staat verzoeken wij uw werkgever en/of uitkeringsinstantie om het rekeningnummer te wijzigen. Wellicht is het inkomen al bij ons binnen gekomen. Zodra dit de eerste keer gebeurt, dan nemen wij gelijk contact met u op, zodat u weet dat wij kunnen starten met het beheer.

Ieder persoon die in aanmerking komt voor de toeslagen van de Belastingdienst is zelf verantwoordelijk om wijzigingen door te geven. Wijzigingen of stopzettingen kunnen bij de Belastingdienst worden doorgegeven via Mijn Toeslagen op www.toeslagen.nl of door te bellen met de Belasting Telefoon 0800-0543.

Als u aan ons doorgeeft waar u uw inkomen van ontvangt, bijvoorbeeld een nieuwe werkgever, dan zullen wij deze organisatie aanschrijven met het verzoek de beheerrekening aan te houden. U kunt dit zelf ook doorgeven aan uw werkgever of uitkeringsinstantie.

Als u contact opneemt met ons dan zullen wij u adviseren wat te doen. Het beste is om dit bedrag in eerste instantie te laten storten op de beheerrekening. Dan kunnen er daarna afspraken gemaakt worden hoe dit het beste uitgegeven kan worden.