Voor professionals

Zorginstellingen / hulpverlenende instanties

Wij gaan graag een samenwerking met jou aan.

Wil jij beschermingsbewind aanvragen voor jou cliënt? Dit is vaak een lastig proces om uit te zoeken. Wij helpen jou bij het aanvragen en maken het gemakkelijk voor u. Stuur een email naar info@krachtbewindvoering.nl of vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. Wij zullen dan met jou bespreken wat nodig is voor jou cliënt. 

Familie en vrienden

Heb jij een familielid, een goede vriend of een kennis die hulp nodig heeft met financiën? Of een familielid die wilsonbekwaam is? Je kan als familielid ons inschakelen om jou familielid onder bewind te stellen.

Financiële problemen bij jou familielid kunnen voortkomen uit ander soort problematiek zoals het verlies van een dierbare, een scheiding of een ontslag. Meerdere problemen worden multi-problematiek genoemd. Het vervelende van al deze problemen kan zijn dat er symptomen uit voort komen die kunnen leiden tot het niet meer kunnen beheren van eigen financiën. Je kan denken aan symptomen zoals concentratieproblemen, slapeloosheid, stress, ziekte en burn-out met uitval. Reden genoeg om tijdig aan de bel te trekken. Wij maken een overzicht van de financiële huishouding van jou familielid, vriend of kennis. Daarna bieden wij een gepaste oplossing, in de vorm van een plan van aanpak, zodat wij jou familielid, vriend of kennis tijdelijk of blijvend kunnen ondersteunen. 

Werkgevers

Je bent ondernemer en heeft een medewerker in dienst die in de financiële problemen is beland of dreigt te komen? Neem contact met ons op, zodat wij jou medewerker kunnen ondersteunen bij het beheren van zijn of haar financiën en/of administratie.

De werkprestaties van jou werknemer kunnen door financiële problemen minder zijn. Symptomen zoals concentratieproblemen, slapeloosheid, stress, ziekte en burn-out met uitval kan een hiervan een gevolg zijn. Reden genoeg om tijdig aan de bel te trekken.