Verwijzers

Zorginstellingen / hulpverlenende instanties

Wij gaan graag een samenwerking met uw organisatie aan, zodat wij sneller kunnen schakelen en maatwerk kunnen leveren. 

Wilt u beschermingsbewind aanvragen voor uw cliënt? Dit is vaak een lastig proces om uit te zoeken. Wij helpen u bij het aanvragen en maken het gemakkelijk voor u. U kunt een email sturen naar info@krachtbewindvoering.nl of ons contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij zullen dan met jou bespreken wat nodig is voor uw cliënt. 

thomas-drouault-IBUcu_9vXJc-unsplash
marco-bianchetti-vzFTmxTl0DQ-unsplash

Familie en vrienden

Heeft u een familielid, een goede vriend of een kennis die hulp nodig heeft met zijn financiën? Of een familielid die wilsonbekwaam is? U kunt als familielid ons inschakelen om uw familielid onder bewind te stellen.

Financiële problemen bij uw familielid kunnen voortkomen uit ander soort problematiek zoals het verlies van een dierbare, een scheiding of een ontslag. Meerdere problemen worden multi-problematiek genoemd. Het vervelende van al deze problemen kan zijn dat er symptomen uit voort komen die kunnen leiden tot het niet meer kunnen beheren van eigen financiën. U kunt denken aan symptomen zoals concentratieproblemen, slapeloosheid, stress, ziekte en burn-out met uitval. Reden genoeg om tijdig aan de bel te trekken. Wij maken een overzicht van de financiële huishouding van uw familielid, vriend of kennis. Daarna bieden wij een gepaste oplossing, in de vorm van een plan van aanpak, zodat wij uw familielid, vriend of kennis tijdelijk of blijvend kunnen ondersteunen. 

Werkgevers

U bent ondernemer en heeft een medewerker in dienst die in de financiële problemen is beland of dreigt te komen? U kunt als werkgever Kracht bewindvoering inschakelen om uw medewerker te ondersteunen bij het beheren van zijn of haar financiën en/of administratie.

De werkprestaties van uw werknemer kunnen door financiële problemen minder zijn. Symptomen zoals concentratieproblemen, slapeloosheid, stress, ziekte en burn-out met uitval kan een hiervan een gevolg zijn. Reden genoeg om tijdig aan de bel te trekken. Kracht bewindvoering maakt een overzicht van de financiële huishouding van uw werknemer. Daarna bieden wij een gepaste oplossing, in de vorm van een plan van aanpak, zodat wij uw medewerker tijdelijk of blijvend kunnen ondersteunen. 

meeting-2284501_1920